Ελληνικά


English


Italian


Για αγορές μπείτε στο sportitalia.SHOP      LuLeNews


» ΑΡΧΙΚΗ » ΙΣΤΟΡΙΑ » VIDEO » ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


SPORTITALIA LTD

ΙΔΡΥΣΗ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1987 στην Ιταλία από τον κ. Leonardo Curatolo, με βάση την προσωπική του εμπειρία στον τομέα των εισαγωγών / εξαγωγών.
Το 1999, με την απόκτηση εμπειρίας και τη συγκέντρωση της τεχνογνωσίας για την αγορά των Βαλκανίων, η εταιρεία αποφάσισε να μετακινηθεί την Ελλάδα, ιδρύοντας την έδρα της στην Αθήνα με ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.
Η εταιρεία επεκτάθηκε σύντομα στη βιομηχανία αθλητικών ενδυμάτων με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων κατά 180% και με βάση αυτή τη μεγάλη επιτυχία η εταιρεία ανέλαβε την επίσημη εκπροσώπηση της "LEGEA SA" (2008-2018) στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων.
Από τότε, η "Sportitalia Ltd" αντιπροσωπεύει τις ακόλουθες ιταλικές εταιρείες αθλητικών ειδών:
"ACERBISITALIASA" "PELLA SPORTSWEAR LTD" "BARRETSPORTLTD""HSSPORTSWEARLTD" -(ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗΑΘΛΗΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ), "GP ITALIASA" "PREMIERS TROPHYLTD" στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.
Επί του παρόντος, έχουμε πολλές συνεργασίες με καταστήματα αθλητικών ειδών και casual προϊόντα σε όλα τα Βαλκάνια και υποκαταστήματα στη Λευκωσία (Κύπρος), στη Σόφια (Βουλγαρία), διατηρώντας την έδρα μας στην Αθήνα (Ελλάδα), έχοντας ένα showroom 380 τ.μ. Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και ο καθένας είναι εγγενής ομιλητής της γλώσσας κάθε χώρας που εκπροσωπούμε, διασφαλίζοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Η εξέλιξης της εταιρείας μας στο προσκήνιο, η τεχνογνωσία που συνδυάζεται με το πνεύμα ομαδικής εργασίας είναι θεμελιώδης και αποτελεί προϋπόθεση για να προχωρήσουμε προς τα εμπρός και να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της νέας εποχής.

ΒΡΑΒΕΙΑ
Στις 18 Μαρτίου 2010, η Συνομοσπονδία Ιταλών Επιχειρηματιών στην Ευρώπη επιβράβευσε τον ιδρυτή της "Sportitalia Ltd", κ. Leonardo Curatolo, ως έναν από τους καλύτερους "ιταλούς πρωταγωνιστές" παγκοσμίως. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με την παρουσία ιταλικών και ελληνικών πολιτικών προσώπων, μεταξύ των οποίων ο Ιταλός Πρέσβης στην Ελλάδα Gianpaolo Scarante και πολλοί διάσημοι Έλληνες υπουργοί.

ΣΚΟΠΟΣ
Ο κύριος σκοπός της εταιρείας μας είναι η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, η υποσχόμενη συνεργασία και ο ισχυρός επαγγελματισμός. Παρακολουθούμε και επιβλέπουμε όλη τη διαδικασία των υπηρεσιών μας μέχρι το τελευταίο βήμα, διασφαλίζοντας τα υψηλά πρότυπα των συνεργασιών μας σχετικά με την εκπροσώπησή μας στα αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ στην περιοχή των Βαλκανίων.

ΠΕΛΑΤΕΣ
Επί του παρόντος, έχουμε ένα δίκτυο πωλήσεων με περισσότερα από 300 καταστήματα αθλητικών ειδών σε ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων. Έχουμε επίσης συνεργάτες από διάφορες Αθλητικές Ομοσπονδίες, όπως το Μπάσκετ (Ομοσπονδίες Κύπρου), το Ποδόσφαιρο (Ομοσπονδίες Βοσνίας-Μαυροβουνίου), την Κολύμβηση (Ελληνική Εθνική Ομοσπονδία), το Χάντμπολ (Ελληνική Εθνική Ομοσπονδία), το Volley & Taekwondo (Χάντμπολ Bandrima στην Τουρκία), κλπ.
Για να αναφέρουμεμόνο μερικές από τις συνεργασίες μας, ομάδεςστο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην κατηγορία Α, Β, Γ (Τίρανα-Αλβανία GC ΤΣΣΚΑ-Σόφια, SOFIA LEVSKI)-Βουλγαρία, ΠΑΕ Λάρισα, ΠΑΕ Λεβαδειακός, ΠΑΕ Παναιτωλικός, ΠΑΕ Ο.Φ.Η. -Ελλάδα.
ΠΑΕ Εθνικός’χνας, ΠΑΕ Ερμής-Κύπρος, FC Steaua Bucharest-Ρουμανία, FC Torpedo Moscow-Ρωσία, FC Bandirma-Τουρκία)και περισσότερες από 1.200 ομάδες σχολών ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Από το 2013 έως το 2016 η εταιρεία μας ήταν ο επίσημος προμηθευτής της ερασιτεχνικής ακαδημίας του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα για περισσότερους από 2.000 αθλητές.
Όσον αφορά το βόλεϊ, εκπροσωπούμε μερικές από τις πιο σημαντικές ακαδημίες των ανδρών και των γυναικών του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του ’ρη.

ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ
Νιώθοντας τον αντίκτυπο της οικονομικής κρίσης του 2008, θέτουμε τα κριτήρια μιας νέας στρατηγικής αναζητώντας νέους επενδυτικούς τομείς και ευκαιρίες σε άλλους εμπορικούς τομείς. Έτσι, δημιουργήθηκε ένα νέο εμπορικό υποκατάστημα σχετικά με τη running / fitness βιομηχανία/ γυμναστικής για επαγγελματικούς και ερασιτεχνικούς συλλόγους και σύντομα αναπτύχθηκε με μεγάλη επιτυχία συμβάλλοντας θετικά στην οικονομική πορεία της εταιρείας μας.


Tηλέφωνα επικοινωνίας: +302109644079, 6988055329

ΓΟΥΝΑΡΗ 131 & ΙΘΑΚΗΣ 18 - 16561, ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

sportit@otenet.gr | ACERBIS: acerbis@sportitalia.gr

BARRET: info@agencybarretsport.gr | FRUIT BALKANS: info@fruitbalkans.com